Een Travellerspoint blog

Nu ook in boekvorm

Over de filmrechten wordt nog onderhandeld met Hollywoodproducers.

semi-overcast 26 °C

De kunst van het leven is thuis te zijn alsof men op reis is. Deze woorden van Godfried Bomans hebben de laatste dagen meermaals door mijn hoofd gespookt. Hoe mooi de reis ook geweest is, het gevoel ergens thuis te zijn is onbetaalbaar. De voorbije twee weken hebben we onze portie cultuur reeds op peil gebracht, deelden we onze verhalen met vrienden en leefden ons uit in de fitness..

En wat ga je doen met al die verhalen? Die vraag kregen we reeds meerdere malen te horen. Een boek? Een film met Antonio Banderas in de hoofdrol (en dan wil Ann gerust zichzelf spelen)? Om het gemakkelijker te maken besloten we om de teksten te bundelen tot een boek met enkele foto's. Afhankelijk van het aantal exemplaren ligt de prijs tussen de 15 en 18 euro.

Daarom willen we langs deze weg vragen wie er interesse heeft in dergelijk boek. Kandidaat-kopers kunnen ons een mailtje sturen op annenyves@gmail.com . Reken wel op een levertijd van ongeveer 2 maanden, want ik moet alle teksten lay-outen en voorzien van accenten en andere leestekens die niet terug te vinden waren op een Chinees computerklavier.

5annenyves.jpg

Geplaatst door Magonia 15:06 Gearchiveerd in België Tagged events

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint