Een Travellerspoint blog

Als het kriebelt moet je reizen

Iran, here we come

IranMap.gif

In juni 2009 landden we na een reis van bijna 10 maanden op Vlaamse bodem. Er was een regeringscrisis. BHV moest gesplitst worden. De commentatoren voorspelden het einde van België.

We zijn bijna twee jaar verder. Tempus fugit zou de frituursnackende De Wever zeggen. Wij kunnen het alleen maar beamen (maar dan zonder curryworsten en mexicano's). De tijd deed me mijn vader verliezen. De tijd liet ons verhuizen naar een burchtje in hartje stad. Tijd liet ons van werk veranderen. Tijd deed ons ook beseffen dat we het reizen misten.

Eerst hadden we de kriebel niet door en dachten we dat de curry van de avond ervoor te heet geweest was. Maar het was meer. Onze gesprekken keerden terug naar plekken en momenten uit een recent verleden. Tijd dus om de rugzak klaar te pakken en een hoofddoek te gaan kopen: IRAN, here we come. (tenzij Jasmijn- en andere revoluties ons inhalen)

Teheran, Kashan, Esfehan, Yazd en Shiraz: de namen van de steden klinken alsof ze recent nog door de Iraanse dichters bezongen zijn.

Op de achtergrond hoort u het geluid van onze blog die opstart. Ditmaal voor slechts een maandje, maar wie het kleine niet eert, ...

Geplaatst door Magonia 8:28 Gearchiveerd in Iran

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Ik vroeg mij al af wat die krakende geluiden toch betekenden toen ik mijn mail opende, maar het was dus Magonia's blog die opnieuw werd doorgestart. Ik kijk alvast nieuwsgierig uit naar jullie nieuwe avonturen. Ik zal nog wel enkele maandjes geduld moeten hebben, waarschijnlijk, tenzij we ook mogen meegenieten van de voorbereidingen. Ook hier beginnen de vakantiekriebels al weer, maar deze moeten nog onderdrukt worden tot halverwege juli.

Groetjes,
Adelleke

door adelleke

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint